Tunisia

Dragi turisti aventurieri cautatori de oferte de vacante in Tunisia, sejururi in Tunisia sau circuite in Tunisia,

Este important pentru agentia noastra, in BERMUDE, sa oferim servicii de consultanta turistica adecvate fiecarei destinatii aleasa de turistii nostri. De aceea, noi cei in BERMUDE, am efectuat o deplasare in Tunisia pentru a va putea oferi vacante la hoteluri in Tunisia, verificate la fata locului, dar si activitati si excursii ce pot fi achizitionate in cadrul unui sejur in Tunisia.

Astfel in cadrul programului de vizita in in Tunisia, am vizitat unitati de cazare, am mers la pas prin centrul vechi (Medina) al fiecarei statiuni vizitate, am mers in Sahara tunisiana unde am bifat principalele atractii, ne-am oprit si am preluat impresii istorice din sit-ului arheologic al Cartaginei, am admirat frumusetea orasului Sidi Bou Said.

Va vom prezenta unitatile de cazare, in functie de statiunea turistica unde sunt amplasate si de calificarea acestora. Recomandarile de cazare, ale achipei noastre le veti ragasi semnalate corespunzator.

Cere oferta personalizata pentru o vacanta inBERMUDE in Tunisia!

ZONA TURISTICA MAHDIA

Mahdia este o stațiune turistică situată pe coasta de est a Tunisiei, oferind o combinație perfectă între tradiție, cultură și relaxare. Statiunea este recunoscută pentru plajele sale cu nisip fin, apele cristaline ale Mării Mediterane și atmosfera sa liniștită. Transferul din aeroportul Monastir dureaza apx. 1h.

Cu o istorie bogată, Mahdia impresionează prin arhitectura sa autentică, cu clădiri vechi, moschei și forturi care aduc o notă de mister și romantism. Cea mai renumită atracție turistică este Fortul Borj el-Kebir, o cetate impresionantă construită în secolul al XVI-lea, care oferă o panoramă spectaculoasă asupra orașului și mării.

Plajele din Mahdia sunt un adevărat paradis pentru iubitorii de soare și apă. Cu nisip fin și o apă turcoaz, plajele oferă condiții ideale pentru scufundări, snorkeling și alte sporturi nautice.

Gastronomia din Mahdia este una dintre cele mai apreciate în Tunisia. Turiștii pot savura preparate tradiționale tunisiene, cum ar fi couscous, tajine și diverse feluri de pește și fructe de mare proaspete. De asemenea, există o varietate de restaurante și terase cu vedere la mare, unde se poate savura o cină romantică la apusul soarelui.

Pe lângă plajă și gastronomie, Mahdia oferă și o gamă variată de activități culturale și de divertisment. Turiștii pot explora Medina veche, unde pot găsi suveniruri locale și produse artizanale, sau pot vizita Muzeul de Arheologie, care găzduiește o colecție impresionantă de obiecte antice.

Recenziile turiștilor despre Mahdia sunt în general pozitive, apreciind frumusețea peisajelor, atmosfera relaxată și ospitalitatea locuitorilor. De asemenea, mulți turiști notează faptul că Mahdia este o destinație mai puțin aglomerată decât alte stațiuni turistice din Tunisia, ceea ce oferă o experiență mai autentică și mai liniștită.

În concluzie, Mahdia este o stațiune turistică ideală pentru cei care doresc să își petreacă vacanța într-un loc pitoresc, cu plaje frumoase, o atmosferă liniștită și un amestec fascinant de cultură și tradiție tunisiană, cu un buget de vacanta redus.

IBEROSTAR SELECTION EL MANSOUR 5*

Iberostar El Mansour Tunisia. Recomandare inBERMUDE.

THALASSA MAHDIA 4*

Thalassa Mahdia 4* - Tunisia

MAHDIA BEACH & AQUAPARK 4*

Mahdia Beach & Aquapark 4 * - Tunisia. Recomandarea inBERMUDE pentru sejururi cu copii.

Ofertele de vacanta pentru Tunisia sunt in curs de actualizare. Dar, daca “ard” bermudele pe tine :D, iti putem creea o oferta special pentru tine. Completeaza formularul de AICI si iti vom trimite o oferta fix pe gustul tau! 😀

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Sa ne cunoastem...
Vei primi ofertele solicitate aici...
Nu este obligatoriu, dar de ce sa risti sa nu ajunga oferta solicitata, pe email?
Stii sau nu sti exact cand vrei sa pleci, aici introduci perioada/ele dorite si noi vom gasi cea mai buna varianta pentru tine...
Poti introduce mai multe localitati de plecare, pentru a mari sansele de a gasi oferte pe placul tau...
Selected Value: 1
Alege pentru cati adulti doresti oferta/le...
Selected Value: 0
Pentru a-ti trimite o oferta cat mai corecta, trebuie sa stim cati copii te vor insoti in vacanta din Tunisia
Alege varsta primului copil
Alege varsta primului copil
Alege varsta primului copil
Alege varsta primului copil
Pentru a-ti trimite oferte cat mai aproape de dorintele tale, avem nevoie de un buget maxim alocat acestei vacante.
Aici introduci orice cerinta speciala, preferinte, informatii suplimentare ce ne pot ajuta pentru o ofertare cat mai corecta inclusiv daca doresti oferta pentru un grup mai mare.
Acordul utilizatorului
Citeste Clauzele privind protectia datelor personale (GDPR)

Agentia IN BERMUDE nu va abuza de folosirea adreselor de email furnizate de utilizatori, acestia urmand a primi maxim 3 informari lunare, pe adresele de email.

Alte oferte de vacanta din lumea inBERMUDE:

Din AFRICA inBERMUDE

Experiente inedite cu grupurile inBERMUDExperience: