Krabi

Cauti oferte de vacanta in Krabi?

Hai sa-ti oferim cateva informatii despre urmatoarea ta destinatie fabuloasa… KRABI

Cauti oferte de vacanta in Krabi?

Hai sa-ti oferim cateva informatii despre urmatoarea ta destinatie fabuloasa… KRABI

Krabi este renumit pentru priveliștea pitorească și pentru plajele și insulele uluitoare.

Recifele de corali sunt, de asemenea, una dintre cele mai frumoase din lume, ceea ce face din oraș un loc minunat pentru scufundări.

Cu atracții multiple, inclusiv izvoare termale, un sanctuar pentru animale sălbatice, peșteri marine, recife de corali înfloritoare și viață marină exotică, stânci de calcar care atrag pasionații de alpinism din întreaga lume și parcuri naționale care includ paradisurile insulelor Koh Phi Phi și Koh Lanta, poti petrece cu ușurință săptămâni în Krabi și să pleci tânjind după mai mult.

Dacă asta nu ar fi suficient, Krabi prezintă unele dintre cele mai fotogenice apusuri de soare din Thailanda, adesea însoțite de afișări spectaculoase de fulgere de la nori până la nori, care sunt cel mai bine savurate dintr-un bar sau restaurant pe plajă. Alege oferte de vacanta in Krabi si fugi inBERMUDE in Thailanda.

„Orașul”, pentru majoritatea vizitatorilor este Ao Nang, de vazut intr-o excursie pe malul mării, plina de pensiuni, hoteluri, baruri, restaurante și magazine de suveniruri care continuă să crească pe măsură ce sosirile de turiști cresc, răspândindu-se acum spre nord în Noppharat Thara, a cărei plajă liniștită și umbroasă face parte din parc național care include Insulele Phi Phi.

Ao Nang este principalul punct de lansare pentru excursii cu barca către insulele din apropiere și plajele izolate din Capul Phra Nang, unde se află celebra fostă enclavă hippie a plajei Railey.

Krabi vă oferă, de asemenea, locuri grozave de cumpărături, cum ar fi Maharaj Walking Street (piața de vineri-duminică de la 17:00 la 22:00) și piața de noapte Chao Fah Pier (piața zilnică de la 17:00 la 00:30). Alege oferte de vacanta in Krabi si fugi inBERMUDE in Thailanda

TOP 10 ATRACTII TURISTICE IN KRABI – Care sunt principalele atractii de neratat in Krabi, Thailanda

  1. Ko Phi Phi (เกาะพีพี) Mu Ko Phi Phi este un arhipelag care a fost listat ca una dintre cele mai frumoase zece insule din lume. Este compus din două insule mari: Ko Phi Phi Don și Ko Phi Le. Ko Phi Phi Don este o insulă mare care constă în porturi, cazare și restaurante, precum și numeroase plaje uimitoare, în special, Ao Thon Sai și Ao Lo Dalam. Ko Phi Phi Le, situată la sud de Phi Phi Don, este înconjurată de munți calcaroși și stânci abrupte care se ridică vertical spre mare. Încorporează golfuri frumoase și curbe; cum ar fi, Ao Pi Le, Ao Maya și Ao Lo Sama. Pentru a ajunge acolo: călătoria durează aproximativ 2 ore printr-un serviciu de feribot care operează zilnic de la Khlong Chilat Pier și Noppharat Thara Pier, sau turiștii pot cumpăra un pachet turistic de la o agenție de călătorie. Alege oferte de vacanta in Krabi si fugi inBERMUDE in Thailanda
  2. Thale Waek (ทะเลแหวก) este o atracție naturală renumită din Krabi și numită una dintre “Thailanda nevăzută” rezultând din minunea naturală când mareea se retrage; dezvăluie dune de nisip care conectează 3 insule; și anume, Ko Kai, Ko Thap și Ko Mo.
  3. Hat Rai Le (หาดไร่เล) este o plajă uluitoare și liniștită care cuprinde 3 linii de coastă prezentate pe partea de vest Hat Rai Le, partea de est Hat Rai Le și Tham Phra Nang. Abseilingul este sportul preferat printre turiști și recunoscut internațional printre alpiniști. Este potrivit pentru turiștii care se bucură de relaxare la mare și durează aproximativ 20 de minute de la Hat Ao Nang.
  4. Ko Hong (เกาะห้อง) sau cunoscută ca Ko Lao Bi Le. Situată în Parcul Național Than Bok Khorani, insulița are un peisaj uluitor de clasa mondială, care este categorisit ca una dintre cele mai bune zece atracții din lume cu plaje curate uimitoare. Este înconjurată de o mare indigo cu plajă de nisip fin ca pudra. Ceea ce face această insulă atât de unică este plaja sa frontală de formă aproape semicirculară. Ko Hong este recomandabilă pentru vizitatorii care se bucură de natură, înot și snorkelling. Alege oferte de vacanta in Krabi si fugi inBERMUDE in Thailanda
  5. Ko Rok (เกาะรอก) situată în Parcul Național Mu Ko Lanta, constă din Ko Rok Nok și Ko Rok Nai. Insula este o altă atracție îmbogățită cu o mare frumoasă și plaje de nisip care pot fi aclamate ca o bijuterie a Mării Andaman. Între Ko Rok Nok și Ko Rok Nai este un loc bun pentru scufundări și snorkelling pentru a vedea corali.
  6. Sa Morakot (สระมรกต) sau Piscina de Smarald, situată la Sanctuarul de Faună Sălbatică Khao Pra-Bang Khra, prezintă o piscină circulară mare de culoare smarald cu o mică cascadă care curge și este înotabilă. Când vizitatorii merg la izvorul care nu este prea departe, vor ajunge la Bo Nam Phut, o piscină de culoare ultramarină minunată. Dacă batem din palme sau facem o mișcare lângă piscină, va apărea apă care țâșnește de sub pământ. Aceasta este o mister care nu trebuie ratat. Alege oferte de vacanta in Krabi si fugi inBERMUDE in Thailanda
  7. Namtok Ron (น้ำตกร้อน), situată în mijlocul unei păduri umbroase, cuprinde multe bazine mici și mari cu apă caldă care se strecoară din pământ cu abur fierbinte plutind deasupra apei ca bazine minerale naturale pe un versant; calea apei calde care curge în jos către Khlong Thom de mai jos în ordine descrescătoare arată ca treptele unei mici cascade.
  8. Namphu Ron Khem Khlong Thom (น้ำพุร้อนเค็มคลองท่อม) este singura sursă termală sărată din Thailanda. Există 14 izvoare termale naturale care apar din subteran răspândite în zonă care sunt bogate în multe minerale, care beneficiază sistemul de circulație a sângelui al corpului. Este ideal pentru persoanele care iubesc băile minerale. Alege oferte de vacanta in Krabi si fugi inBERMUDE in Thailanda
  9. Comunitatea Ban Ko Klang (ชุมชนบ้านเกาะกลาง), este o comunitate fermecătoare situată pe o insulă mică care păstrează stilul de viață simplu și propria identitate. Este înconjurată de o pădure de mangrove abundentă de peste 1.000 de rai la estuar. Majoritatea sătenilor sunt musulmani. Există multe atracții interesante bazate pe comunitate; cum ar fi, Grupul de Agricultură Organică, Grupul de Fermieri Khao Sang Yot, Grupul de Modele Ruea Hua Thong, Grupul de Pânză Pateh, etc.
  10. Comunitatea Laem Sak (ชุมชนแหลมสัก) este o comunitate triculturală care constă din thai-budiști, thai-musulmani și thai-chinezi. Punctele de atracție ale acestei comunități includ costumele Baba-Nyonya, croaziere pe barca Ruea Hua Thong pentru a vedea munți calcaroși de forme neobișnuite ale mării interioare și urme de picturi rupestre antice, precum și creșterea algelor Green Caviar, plantarea orhideelor locale și admirarea punctului de vedere la 360 de grade al mării pe tot parcursul anului.

Nu mai sta pe ganduri: Alege oferte de vacanta in Krabi si fugi inBERMUDE in Thailanda