Insula Ko Yao Yai

Cauti oferte de vacanta in Koh Yao Yai, Thailanda?

Hai sa-ti oferim cateva informatii despre urmatoarea ta destinatie fabuloasa… INSULA KOH YAO YAI

Insula Ko Yao Yai, situată în golful Phang Nga, este un colț de paradis încă neexplorat, oferind o oportunitate rară de a călători în timp și de a experimenta viața tradițională a insulelor thailandeze. Departamentul de turism al insulei Koh Yao Yai este departe de agitația destinațiilor turistice populare precum Krabi și Phuket. Aici, veți găsi o zonă fermecătoare de o frumusețe naturală excepțională, formată dintr-un grup de insule mici în apropierea Phuketului, în pitorescul golful Phang Nga.

Despre Insula Ko Yao Yai:

 • Localizare: Insula Ko Yao Yai este cea mai mare insulă din golful Phang Nga, situată între Krabi și Phuket.
 • Populație și Cultură: Insula găzduiește o populație prietenoasă de peste 8.000 de locuitori, majoritatea musulmani, care trăiesc din pescuit și cultivarea nucilor de cocos.
 • Peisaj și Priveliști: Insula oferă o priveliște incredibilă asupra insulelor stâncoase și nelocuite din orizontul mării.
 • Plaje și Relaxare: Deși nu are plaje cu nisip alb de carte poștală, Ko Yao Yai ascunde numeroase porțiuni de plajă frumoase și retrase. Adesea, veți fi singurii acolo, departe de aglomerația turistică. Insula emană o atmosferă relaxată și autentică.
 • Activități: Pe lângă relaxare, insula oferă o varietate de activități, de la kayak și scufundări cu tubul, la tururi de insule și excursii cu ATV-uri.

Cum ajungeți pe Insula Ko Yao Yai:

 • Feribotul: Puteți ajunge pe insulă cu feribotul din Phuket sau Krabi. Feriboturile circulă regulat și asigură accesibilitate pe tot parcursul anului.
 • Cazare: Insula oferă opțiuni de cazare care îmbină viața rurală cu confortul și luxul.

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe autentice în Thailanda, Insula Ko Yao Yai este locul perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de frumusețea naturală și cultura insulei. Nu uitați să învățați câteva fraze de bază în limba thai, pentru a vă conecta mai bine cu localnicii și a arăta respect pentru cultura lor. Sawasdee (bună ziua) și Khop khun (mulțumesc) sunt un început minunat! 🌴🌞

Viața de noapte pe Insula Ko Yao Yai

Diferită de agitația și lumina strălucitoare a altor destinații turistice din Thailanda. Aici, nu veți găsi cluburi de noapte sau baruri zgomotoase. În schimb, insula oferă o experiență mai autentică și relaxantă:

 1. Restaurante și Taverne Locale: În satele insulei, veți găsi restaurante mici și taverne unde puteți savura preparate tradiționale thailandeze. Luați loc pe o terasă și bucurați-vă de o cină liniștită sub cerul înstelat.
 2. Plimbări pe Plajă: Plajele sunt mai puțin populate noaptea, ceea ce le face locuri ideale pentru o plimbare romantică sau pentru a asculta sunetul valurilor.
 3. Observarea Stelelor: Datorită lipsei poluării luminoase, insula este un loc minunat pentru a privi stelele. Închiriați o bicicletă sau o motocicletă și mergeți într-un loc retras pentru a admira cerul nocturn.
 4. Evenimente Culturale: În funcție de momentul vizitei dvs., s-ar putea să aveți noroc să participați la un eveniment cultural local, cum ar fi o sărbătoare sau un festival. Acestea sunt o oportunitate excelentă de a interacționa cu localnicii și de a învăța mai multe despre viața lor de zi cu zi.

În concluzie, viața de noapte pe Insula Ko Yao Yai este liniștită, autentică și perfectă pentru cei care caută o experiență departe de agitația orașelor mari. 🌙🏝️

Nu mai sta pe ganduri: Alege oferte de vacanta exclusivista in Ko Yao Yai si fugi inBERMUDE in Thailanda