Hurghada

Esti in cautare de oferte vacante in Hurghada, oferte last-minute Hurghada, oferte early-booking Hurghada sau pachete de vacanta in Hurghada, fix in Egipt? Găsiți mai jos câteva din ofertele noastre.

Hurghada este o stațiune turistică populară din Egipt, situată pe coasta Mării Roșii. Este o destinație ideală pentru cei care caută o vacanță relaxantă la plajă, dar oferă și o serie de atracții culturale și istorice.

Iată câteva motive pentru care ar trebui să-ti achizitionezi o oferta din protofoliul nostru de oferte vacante in Hurghada:

 • Plaje frumoase și ape cristaline. Hurghada este renumită pentru plajele sale cu nisip alb și apele cristaline. Marea Roșie este unul dintre cele mai populare locuri de scufundări și snorkeling din lume, datorită diversității sale de vieți marine.
 • Atracții culturale și istorice. Hurghada este situată în apropierea unor situri istorice importante, cum ar fi templele din Luxor și Karnak. De asemenea, orașul găzduiește o serie de muzee și galerii de artă.
 • Viață de noapte vibrantă. Hurghada oferă o viață de noapte vibrantă, cu baruri, cluburi și restaurante pentru toate gusturile.

Iată o listă a celor mai cautate 10 locuri de către turiștii ce ajung în Hurghada ca urmare a achzitionarii unui de pachet de vacanta in Hurghada:

 1. El Dahar este zona veche a orașului, unde se găsesc piațe tradiționale, moschei și biserici.
 2. Moscheea Al Mina este cea mai mare moschee din Hurghada și este un important punct de reper pentru oraș.
 3. Biserica Ortodoxă Coptă Sfanta Catedrala Shenouda este un important loc de cult pentru comunitatea coptă din Hurghada.
 4. Piața de fructe El Dahar este o piață aglomerată unde se găsesc fructe proaspete, legume și produse locale.
 5. Strada Sheraton este principala stradă comercială din Hurghada, unde se găsesc magazine, restaurante și baruri.
 6. Plajele Hurghada sunt principala atracție turistică a orașului.
 7. Scufundări și snorkeling. Hurghada este un paradis pentru pasionații de scufundări și snorkeling.
 8. Excursii de o zi. Hurghada este o bază excelentă pentru excursii de o zi la obiective turistice din apropiere, cum ar fi templele din Luxor și Karnak.
 9. Viața de noapte Hurghada este vibrantă și oferă ceva pentru toată lumea.
 10. Centrul de divertisment Hurghada oferă o varietate de activități, cum ar fi bowling, biliard și cazinou.

  Hurghada este o destinație turistică diversă care oferă ceva pentru toată lumea.

  Indiferent dacă sunteți în căutarea unei oferte early booking in Hurghada, a unei oferte last minute in Hurghada sau a unui pachet de vacanta in Hurghada, alegerea ofertelor de vacanta inBERMUDE va fi intotdeauna o alegere inteleapta.