Coreea de Sud

Salutare, dragi turiști aventurieri cautatori de oferte vacante in Coreea de Sud, sejururi in Coreea de Sud sau circuite in Coreea de Sud!

Ați visat vreodată să vă aventurați într-o țară exotică, plină de tradiții și surprize? Ei bine, Coreea de Sud este destinația perfectă pentru voi! Este timpul să nu mai pierdeți vremea și să vă rezervați un sejur în Coreea de Sud sau un circuit in Coreea de Sud – o țară fascinantă!

Știu că suntem în era digitală și că majoritatea călătoriilor se planifică online, dar vreau să vă împărtășesc un mic secret: plăcerile vieții nu se găsesc întotdeauna online. Și asta e exact motivul pentru care vă recomand să vă bucurați de confortul și expertiza agenției noastre de turism inBERMUDE. Vă vom ajuta să vă creați cele mai frumoase amintiri într-un sejur in Coreea de Sud!

Cere oferta personalizata pentru circuite in Coreea de Sud, fabuloase!

Momentan nu avem introduse in sistem oferte de circuite pentru aceasta destinatie. Dar, daca “ard” bermudele pe tine, iti putem creea o oferta special pentru tine. Completeaza formularul de AICI si iti vom trimite o oferta fix pe gustul tau! 😀

Acum, să trecem la subiectul principal al articolului nostru: cele 10 locuri de neratat în vacante in Coreea de Sud! Pregătește-te să fii uluit de frumusețea și diversitatea acestei țări alegand sejururi in Coreea de Sud sau circuite in Coreea de Sud, oferite de catre noi, agenția inBERMUDE .

 1. Palatul Gyeongbokgung

  Acest palat magnific din Seul este un punct de reper al culturii coreene și o destinație obligatorie pentru orice turist. Te vei simți ca și cum ai fi intrat într-un film istoric!

 2. Insula Jeju

  Dacă ești în căutarea unui peisaj de vis, atunci trebuie să vizitezi această insulă tropicală. Cu plaje spectaculoase și peisaje montane impresionante, Jeju este un paradis pentru orice iubitor de natură.

 3. Strada Myeongdong

  Pentru toți amatorii de shopping, această stradă din Seul este raiul pe pământ. Aici veți găsi cele mai recente tendințe în modă, cosmetice și multe alte produse, toate la prețuri accesibile.

 4. Templul Bulguksa

  Acest templu budist din Gyeongju este un loc sacru și o bijuterie arhitecturală. Când vei vizita acest loc, vei simți o pace interioară și o conexiune spirituală aparte.

 5. Satul hanok din Bukchon

  Dacă vrei să te întorci în timp și să te plimbi pe străzile tradiționale coreene, atunci acest sat este alegerea perfectă. Casele tradiționale hanok și străzile înguste te vor teleporta direct într-o lume de poveste.

 6. Parcul Național Seoraksan

  Pentru iubitorii de natură, acest parc național este un rai al drumețiilor și al peisajelor pitorești. Cu munți impunători, cascade și păduri luxuriante, Seoraksan oferă o experiență unică în mijlocul naturii.

 7. Zona demilitarizată (DMZ)

  Un loc fascinant și încărcat de istorie, DMZ este granița între Coreea de Nord și Coreea de Sud. Vizitați acest loc și aflați mai multe despre istoria și situația politică a peninsulei coreene.

 8. Insula Nami

  Dacă sunteți fanii serialelor coreene, cu siguranță veți recunoaște această insulă din drama “Winter Sonata”. Nami Island are un farmec aparte, cu ale sale alei pitorești și păduri de arțari.

 9. Piața Gwangjang

  Pentru fanii gastronomiei, această piață din Seul este locul ideal pentru a gusta mâncăruri tradiționale coreene. De la jeon (clătite coreene) la bibimbap (orez prăjit cu legume și carne), veți avea parte de o experiență culinară de neuitat.

 10. Satul Hahoe

  Situat în provincia Andong, acest sat tradițional coreean este o comoară ascunsă. Casele tradiționale și atmosfera liniștită îți vor oferi o perspectivă autentică asupra tradițiilor coreene.

Așa că, dragi turiști aventurieri, ce mai așteptați? Alegeți una dintre ofertele vacante in Coreea de Sud ale agenției inBERMUDE și pregătiți-vă pentru o aventură de neuitat! Nu uitați că amintirile pe care le veți crea în Coreea de Sud vor fi cu adevărat neprețuite!

Așadar, rezervați-vă un sejur in Coreea de Sud și bucurați-vă de toate minunățiile pe care această țară le oferă. Vă asigur că nu veți regreta!

Cere oferta personalizata pentru sejururi in Coreea de Sud, de neuitat!

P.S. Nu uitați să verificați site-ul nostru pentru cele mai bune oferte vacante in Coreea de Sud! Aveți încredere în agenția inBERMUDE pentru a vă face vacanța fabuloasa în Coreea de Sud, o realitate!

Semnam noi, cei inBERMUDE

Momentan lucram sa introducem oferte de vacanta in Coreea de Sud in site-ul nostru.

Te rugam sa ne trimiti urmatorul formular si iti vom “croi” un sejur in Coreea de Sud, “special pe masura ta”!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Sa ne cunoastem...
Vei primi ofertele solicitate aici...
Nu este obligatoriu, dar de ce sa risti sa nu ajunga oferta solicitata, pe email?
Stii sau nu sti exact cand vrei sa pleci, aici introduci perioada/ele dorite si noi vom gasi cea mai buna varianta pentru tine...
Poti introduce mai multe localitati de plecare, pentru a mari sansele de a gasi oferte pe placul tau...
Selected Value: 1
Alege pentru cati adulti doresti oferta/le...
Selected Value: 0
Pentru a-ti trimite o oferta cat mai corecta, trebuie sa stim cati copii te vor insoti in vacanta din Coreea de Sud
Alege varsta primului copil
Alege varsta primului copil
Alege varsta primului copil
Alege varsta primului copil
Pentru a-ti trimite oferte cat mai aproape de dorintele tale, avem nevoie de un buget maxim alocat acestei vacante.
Aici introduci orice cerinta speciala, preferinte, informatii suplimentare ce ne pot ajuta pentru o ofertare cat mai corecta inclusiv daca doresti oferta pentru un grup mai mare.
Acordul utilizatorului
Citeste Clauzele privind protectia datelor personale (GDPR)

Agentia IN BERMUDE nu va abuza de folosirea adreselor de email furnizate de utilizatori, acestia urmand a primi maxim 3 informari lunare, pe adresele de email.

Alte oferte de vacanta din lumea inBERMUDE:

Din VACANTE EXOTICE inBERMUDE

Experiente inedite cu grupurile inBERMUDExperience: