Esti in BERMUDE si vrei sa facem cunostinta? 😀

Bun venit pe pagina de contact a agentiei “in BERMUDE”!

Daca ai ajuns aici, inseamna ca esti interesat sa te aventurezi in destinatii insorite si misterioase… sau numai sa-ti petreci o vacanta cu bermudele in soare :). Ei bine, noi suntem aici pentru a te ajuta sa faci asta!
Desi suntem o echipa serioasa si profesionista, nu ne putem abtine sa nu-ti oferim cateva momente amuzante. De exemplu, stim ca ai auzit multe povesti despre Bermude, insa nu-ti face griji, nu te vom pierde prin triunghiul lor misterios.:))

In schimb, te vom ghida prin cele mai frumoase locuri si prin experiente inedite, de care sa-ti amintesti mult timp dupa ce te vei intoarce acasa.
Dar, daca totusi ai nevoie de noi in timpul calatoriei tale, poti sa ne contactezi oricand. Nu te speria, nu vom trimite un mesaj in sticla sau o barcuta cu fum. 😀 ne poti suna, ne poti trimite un email sau ne poti gasi pe retelele sociale. Si nu-ti face griji, vom raspunde la toate intrebarile tale, fara sa te trimitem inapoi in vreo ceata misterioasa. 😀

Asadar, daca esti pregatit sa te aventurezi in lumea in BERMUDE, suntem aici pentru a te ajuta sa faci asta cu zambetul pe buze si increderea ca vei petrece o vacanta de neuitat. Te asteptam cu bratele deschise!
Aaaaaaa…. stai un pic:
Daca vrei sa ne cunoastem si fizic nu numai online/social/telefonic, etc etc… te asteptam cu mare drag la unul din sediile noastre in BERMUDE 😀 (cafeaua si limonada e din partea casei bermudelor petrecarete)

Contacteaza-ne oricand!

Iti vom raspunde cat ai zice “in bermude” 😀 (Mesajele transmise prin formular au un timp de raspuns maxim 1 (una) zi, in functie de solicitare)

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Prelucrarea datelor personale
Clauzele privind prelucrarea datelor personale conform GDPR, pot fi consultate AICI
Background Contact Info

INBERMUDE - TRAVEL AGENCY

 

Licenta de turism 2722 – agentie organizatoare

Polita asigurare nr. I 56336/OMNIASIG

Tel. + 40 21 555 7515 (de Luni pana Vineri 10.00 – 20.00)

Whatsapp +40 775 354 773 (de Luni pana Duminica 10.00 – 18.00)

Urgente turisti inBERMUDE: +40 775 354 773 (24h/24h)

Email: info@inbermude.ro (timp de raspuns maxim 1 zi)

Str. Drumul Dealu Alunis 41, Sector 4, Bucuresti